Nu te teme, căci eu sunt cu tine

Nu te teme, căci eu sunt cu tine

“Nu te teme, căci eu sunt cu tine”, Isaia 41:10. Acesta este un verset din cartea profetului Isaia din Vechiul Testament al Bibliei. Acest verset oferă un mesaj de încurajare și susținere pentru cei care se simt temători sau îngrijorați. Dumnezeu le spune că este cu ei. El îi sprijină cu brațul drept al dreptății Sale. Acest verset ne amintește că, Dumnezeu este puternic și credincios și că El ne va ajuta să trecem prin orice încercare sau îngrijorare.

De asemenea, ne încurajează să ne încredem în puterea lui Dumnezeu și să nu ne fie teamă de ce ne stă în față. În timpurile dificile, acest verset poate fi un mijloc de consolare și încurajare. Poate ajuta la refacerea speranței și a încrederii în Dumnezeu și la îndepărtarea temerilor.

Citește și: Nu te teme, căci Eu sunt ajutorul tău

Drept urmare, versetul Isaia 41:10 reprezintă un mesaj puternic de susținere și încurajare pentru cei care se simt îngrijorați sau temători. El ne amintește că Dumnezeu este puternic și credincios. Dumnezeu ne va ajuta să trecem prin orice încercare.

Isaia 41:10

“Nu te teme, căci eu sunt cu tine; nu te uita în jur cu îngrijorare, căci eu sunt Dumnezeul tău; eu te întăresc, eu te ajut, eu te sprijin cu brațul drept al dreptății mele”.

Vechiul Testament în tâlcuirea Sfinților Părinți: Profeții mici

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *