Și mi-a arătat apoi râul și apa vieții

Și mi-a arătat apoi râul și apa vieții

Astăzi, ne oprim asupra unei descrieri minunate a Împărăției lui Dumnezeu, ce ne este prezentată în Apocalipsa 22:1-3. Această descriere ne arata că, Împărăția lui Dumnezeu este un loc de pace, bucurie și iubire necondiționată.

Aici, ne este arătat râul și apa vieții, limpede precum cristalul și care izvorăște din tronul lui Dumnezeu și al Mielului. Acest râu ne vorbește de lumină, curăție și puritate, lucruri pe care le putem găsi numai în Dumnezeu. Apa vieții ne amintește câtă nevoie avem de Hristos pentru a putea trăi. În Împărăția lui Dumnezeu, putem avea acces fără limite.

Citește și: Nu vă împovărați cu nici o grijă, Filipeni 4:6-7

Tot aici, găsim și pomul vieții, care dă rod de douăsprezece ori pe an, oferind iubire și hrănire sufletească tuturor celor care vin la el. Frunzele acestuia sunt oferite pentru tămăduirea neamurilor. Astfel, li se arată că Împărăția lui Dumnezeu este un loc de vindecare, reconciliere și iertare.

În cele din urma, ni se spune că, în Împărăția lui Dumnezeu nu va mai fi niciun blestem. Acest lucru ne amintește că, aici, nu va mai exista suferință, durere sau neînțelegeri, ci doar pace, iubire și slujire necondiționată.

Să ne aducem aminte de aceste lucruri, atunci când ne rugăm să vină Împărăția lui Dumnezeu pe pământ. Să ne amintim că, acolo, vom găsi un loc plin de lumina, iubire și tămăduire. Să ne îndreptăm viețile pentru a ne alătura acesteia.

Apocalipsa 22: 1-3

Și mi-a arătat, apoi, râul și apa vieții, limpede cum e cristalul și care izvorăște din tronul lui Dumnezeu și al Mielului,

Și în mijlocul pieței din cetate, de o parte și de alta a râului, crește pomul vieții, făcând rod de douăsprezece ori pe an, în fiecare lună dându-și rodul; și frunzele pomului sunt spre tămăduirea neamurilor.

Nici un blestem nu va mai fi. Și tronul lui Dumnezeu și al Mielului va fi în ea și slugile Lui Îi vor sluji Lui.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *