Rugăciunea femeii însărcinate

Rugăciunea femeii însărcinate

Descoperă rugăciunea care împlinește dorințele oricărei femei însărcinate: protecție, dragoste și binecuvântare!

Într-o lume plină de încercări, femeile însărcinate pot găsi adesea alinare și îndrumare în rugăciune. Maternitatea este una dintre cele mai sublime călătorii pe care o femeie le poate experimenta, și cu toate astea, poate fi, de asemenea, plină de frici și neliniști.

Această rugăciune nu este doar un set de cuvinte, ci o meditație profundă, o conexiune cu Divinul, menită să aducă pace, confort și orientare. Ea oferă o cale de a intra în dialog cu Creatorul și de a cere binecuvântarea și protecția Lui asupra vieții care crește.

Citind și reflectând asupra cuvintelor acestei rugăciuni, femeile însărcinate pot găsi o resursă spirituală valoroasă care le însoțește pe parcursul sarcinii și le îndreaptă către o maternitate binecuvântată.

Rugăciunea femeii însărcinate

Doamne, Creatorul și Păzitorul vieții, în fața slavei Tale vin eu, o femeie însărcinată și plină de speranță, să-Ți mulțumesc pentru minunea vieții care crește în mine.

Te rog, Stăpâne Iubitor, să veghezi asupra acestui suflet nevinovat, să îl însoțești cu dragostea Ta și să îl păzești de orice rău.

Întinde, Doamne, mâna Ta cea puternică și binefăcătoare asupra mea, asupra copilului meu, și asupra întregii mele familii, ca să fim umbriți de grija și binecuvântarea Ta.

Îmbracă-mă cu înțelepciune și răbdare, ca să îndur cu credință și demnitate perioada aceasta de așteptare și să mă pregătesc pentru chemarea nobilă a maternității.

Dă-mi, Doamne, sănătate trupului și liniște sufletului, să cresc acest copil în credința Ta, ca să devină lumină în lume și slujitor devotat al semenilor săi.

Învrednicește-mă să descopăr și să simt prezența Ta în fiecare clipă, să mă bucur de miracolul nașterii și să îmi cresc odrasla în frica de Tine și în dragostea aproapelui.

Prin rugăciunile Sfintei Maria și ale tuturor Sfinților Părinți, îți încredințez, Doamne, viața și sufletul copilului meu.

Amin.

Citește și: Rugăciunea inimii

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *