Rugăciune pentru răbdare

Rugăciune pentru răbdare

Viața ne pune adesea în fața unor încercări și provocări care ne testează răbdarea și puterea de a rezista. În aceste momente, ne întoarcem către credința noastră pentru confort și călăuzire. Această rugăciunea pentru răbdare, poate fi o ancoră puternică în mijlocul furtunilor vieții.

Rugăciune pentru răbdare

Doamne Iisuse Hristoase, Fiu al lui Dumnezeu, pentru rugăciunile Maicii Tale Preacurate, ale Sfântului Ioan Botezătorul, ale Sfinților Apostoli, ale Sfântului Nume al tău și ale tuturor Sfinților, dă-mi răbdare în aceste vremuri de încercare.

Tu care știi toate inimile omenești și care veghezi peste toată creația Ta, dă-mi puterea de a înfrunta provocările vieții cu încredere și răbdare.

Fă ca răbdarea să fie în mine, ca să pot suporta greutățile și durerile vieții cu seninătate, fără să mă îndoiesc de iubirea și protecția Ta.

Ajută-mă să înțeleg că toate încercările vieții sunt pentru creșterea mea spirituală și că prin ele pot deveni mai puternic și mai apropiat de Tine.

Ajută-mă, Doamne, să îmi folosesc răbdarea ca pe un scut împotriva fricii și anxietății, să stau liniștit în mijlocul furtunii, știind că Tu ești cu mine.

Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mă să am răbdare, să accept cu smerenie ceea ce mi se oferă și să nu pierd niciodată speranța în iubirea Ta.

Amin.

Citește și: Canon de pocăință către Domnul nostru Isus Hristos

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *