Rugăciune pentru începerea lucrului

Rugăciune pentru începerea lucrului

Fie că ești pe cale să începi o nouă slujbă, un proiect personal sau orice altă îndeletnicire, pornirea pe un drum nou poate fi plină de nesiguranță și teamă. Dar ce ar fi dacă există o cale de a primi binecuvântarea și îndrumarea necesară pentru a avea succes în orice îți propui? Această rugăciune specială pentru începutul lucrului este cheia pe care o cauți. Ea nu numai că îți va fortifica credința, dar te va ajuta și să te concentrezi pe scopul tău. Încearcă această rugăciune și experimentează transformarea pozitivă în lucrarea ta.

Rugăciune pentru începerea lucrului

Doamne Atotputernic și Iubitor, Tu care ai înzestrat cu har și pricepere mâinile mele, Te rog să mă binecuvântezi în acest nou început.

Ghidează-mă în fiecare pas și ajută-mă să mă conduc cu înțelepciune și responsabilitate în toate sarcinile care îmi sunt încredințate.

Învăluie-mă cu inspirația Ta divină și fă-mi mâinile harnice, mintea ageră și inima deschisă.

Protejează-mă de capcanele lenei sau ale mândriei și ajută-mă să îmi îndeplinesc datoriile cu demnitate și onoare, reflectând iubirea și compasiunea Ta în fiecare acțiune.

Îndreaptă-mă, Doamne, spre folosirea corectă a timpului și resurselor, astfel încât să îmi îndeplinesc sarcinile cu excelență, păstrând echilibrul cu viața spirituală și familială.

Fă ca toate eforturile mele să fie spre slava Ta și binele aproapelui meu.

Inspira-mă să lucrez cu dragoste și dăruire, știind că în orice fac, slujesc nu numai oamenilor, ci și Ție, Creatorul și Susținătorul meu.

În numele Tău, încep această lucrare, punând toată încrederea și speranța mea în mâinile Tale iubitoare.

Fie ca tot ceea ce voi face să fie plăcut înaintea Ta și să aducă roade bogate.

Amin!

Citește și: Rugăciune pentru luminarea minții

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *