Rugăciune pentru eliberarea de datorii

Rugăciune pentru eliberarea de datorii

Există momente în viața noastră în care ne confruntăm cu stresul și anxietatea datoriilor. S-ar putea să simțim că nu există nicio soluție la îndemână și că suntem prinși într-un ciclu nesfârșit de îngrijorări financiare. Dar, nu uitați, în astfel de momente putem apela la ajutorul divin. Rugăciunea este o formă puternică de comunicare cu Dumnezeu, în care putem cere ajutor și eliberare de la toate problemele.

Rugăciune pentru eliberarea de datorii

Preasfinte Părinte, Dumnezeul tuturor mângâierilor și al tuturor începuturilor bune, Îți mulțumesc pentru toate binecuvântările și darurile pe care mi le-ai oferit.

Recunosc că în aceste momente mă confrunt cu o perioadă dificilă, greutatea datoriilor mă apasă și mă împiedică să mă bucur de pacea și liniștea pe care Tu le oferi.

Știu că Tu ești un Dumnezeu milos și plin de iubire, care nu dorește să ne vadă suferind.

Îți cer, Doamne, să mă ajuți să găsesc soluții la aceste datorii care mă copleșesc.

Dă-mi înțelepciunea să pot face alegerile corecte în gestionarea resurselor pe care mi le-ai oferit și curajul să mă confrunt cu această situație dificilă.

Îți cer mila și asistența Ta divină, pentru a mă elibera de acest jug greu și pentru a găsi din nou calea către libertatea financiară.

În Numele Tău cel Sfânt, mă încredințez providenței Tale și îmi înalț rugăciunea mea, în speranța că vei răspunde cu mila Ta infinită.

Amin.

Citește și: Sfântul Evdochim un exemplu de sfințenie și înțelepciune

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *