Rugăciune pentru dezlegarea de farmece

Rugăciune pentru dezlegarea de farmece

Farmecele, descântecul și puterile întunericului au fost o preocupare a omenirii de-a lungul secolelor. Creștinismul ortodox, cu rădăcinile sale adânc înfipte în învățăturile și tradițiile Biblice, recunoaște existența acestor forțe obscure și ne oferă modalități de protecție și vindecare prin intermediul rugăciunii. În momentele de îndoială sau de teamă, când simțim că am putea fi afectați de astfel de energii negative, este esențial să ne întoarcem cu credință la Dumnezeu și la învățăturile Bisericii Ortodoxe.

Rugăciune pentru dezlegarea de farmece

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, Cel ce ai zis că “orice veți lega pe pământ, va fi legat și în cer, și orice veți dezlega pe pământ, va fi dezlegat și în cer”, mă încredințez milostivirii Tale infinite și mă adresez Ție cu umilință și cu credință, cerându-Ți ajutorul și protecția.

Tu, Cel ce ai venit în lume să salvezi pe păcătoși și să izbăvești pe cei apăsați de puterile întunericului, privește la robul Tău și mă dezleagă de toate lanțurile și vicleșugurile vrăjmașului, de farmece, descântece și de orice altceva ce a fost aruncat asupra mea sau asupra casei mele.

Sfinte Arhanghel Mihail, mare conducător al oștilor cerești, vino în ajutorul meu și luptă împotriva celor ce încearcă să mă păgubească prin mijloace necurate, apără-mă de toate puterile răului și dă-mi tărie să stau neclintit în fața ispitelor.

Preasfântă Născătoare de Dumnezeu și pururea Fecioară Maria, mijlocește pentru mine la tronul Fiului tău, ca să fiu dezlegat de orice farmec sau legare, și să trăiesc sub ocrotirea mantiei tale celei de maică.

Vă rog pe voi, Sfinții și Sfintele lui Dumnezeu, să mă susțineți în lupta mea împotriva răului, ca să pot să merg pe calea luminii și a adevărului.

Încredințez viața și sufletul meu în mâinile Tale, Doamne, și îți mulțumesc pentru dragostea și îndurarea Ta.

Fie ca harul Tău să mă păzească și să mă călăuzească acum și pururea și în vecii vecilor.

Amin.

Citește și: Rugăciune de mulțumire pentru binefacerile primite

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *