Rugăciune pentru dezlegare

Rugăciune pentru dezlegare

A venit vremea să ne eliberăm de lanțurile ce ne țin în captivitate, să descuiem ușile încuiate ale sufletelor noastre. Atunci când viața pare a fi o încurcătură de frică, neputință sau vinovăție, este timpul să ne întoarcem la rădăcinile noastre spirituale și să ne îndreptăm către calea luminii cu o inimă curată și un spirit puternic.

Fie ca această rugăciune să fie un balsam pentru sufletele voastre, să aducă liniște și pace în viețile voastre, deschizând porțile către o nouă viață liberă de frică și plină de iubire și lumina divină.

Rugăciune pentru dezlegare

Doamne, Dumnezeul nostru, Stăpânul universului și Părintele milostivirii, venim în fața Ta cu sufletele îngreunate și cu inimile copleșite de griji.

Te rugăm, privește-ne cu bunătatea Ta infinită, dezleagă legăturile ce ne împovărează viața și ne închid sufletul în întuneric.

Cu umilință și smerenie, recunoaștem greșelile pe care le-am făcut și vremurile în care ne-am întors fața de la lumina Ta.

În inimile noastre, dorim să ne întoarcem pe calea dreaptă, să ne dezlegăm de păcate și să ne îmbrăcăm cu haina neprihănirii.

Dă-ne, Doamne, puterea să ne împotrivim tentațiilor, curajul de a alege binele și înțelepciunea de a ne ghida pașii în viață.

Dezleagă-ne de orice frică, îndoială sau incertitudine care ne împiedică să trăim în deplină armonie cu Tine.

Te rugăm, Dumnezeule, să ne dezlegi, să ne cureți, să ne vindeci și să ne reînnoiești cu ajutorul harului Tău nemărginit.

Îți încredințăm viața noastră, Doamne și ne abandonăm în mâinile Tale iubitoare.

Amin.

Citește și: Rugăciune pentru mântuire

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *