Rugăciune înainte de naștere

Rugăciune înainte de naștere

Nașterea unui copil este un moment sacru, plin de bucurie și emoție, dar și de îngrijorare și incertitudine. Aceasta este o călătorie pe care o începeți, iar credința este farul care vă poate lumina calea. Așa cum călătoria mamei la naștere este una fizică și emoțională, așa este și călătoria tatălui – una emoțională și spirituală.

Această rugăciune înainte de naștere vă poate ajuta să vă liniștiți mintea, să vă întăriți sufletul și să vă pregătiți inima pentru minunea ce urmează să se întâmple.

Rugăciune înainte de naștere

Doamne, Tu care ești Tatăl nostru veșnic, Care ne-ai creat cu dragoste nesfârșită și ne susții prin mila Ta, îți aducem mulțumiri pentru binecuvântarea cea mare pe care o așteptăm cu nerăbdare.

Ne încredințăm ție, Mamă Preasfântă, care ai trecut prin durerile nașterii, și te rugăm să ne asiguri ocrotire și ajutor în acest moment.

Îndreaptă-ne, Doamne, cu lumina Ta divină și dă-ne puterea de a face față oricăror provocări cu încredere și curaj.

Binecuvântează, Doamne, trupul care adăpostește noua viață și sufletul care o primește cu bucurie.

Te rugăm să ne ocrotești pe noi și pe copilul nostru cu dragostea Ta necondiționată și cu brațele Tale puternice.

În prezența îngerilor și a sfinților Tăi, îți oferim această rugăciune, sperând să fii alături de noi în această călătorie minunată, transformând teama în putere și îndoiala în speranță.

Amin.

Citește și: Rugăciune pentru dezlegare

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *