Rugăciune de mulțumire pentru binefacerile primite

Rugăciune de mulțumire pentru binefacerile primite

Într-o lume agitată, plină de grijile cotidiene, uităm adesea să ne oprim și să mulțumim pentru binefacerile primite. Este ușor să ne concentrăm pe ceea ce nu avem sau pe dorințele noastre neîmplinite. Dar să recunoaștem și să mulțumim pentru binefacerile pe care deja le-am primit poate schimba modul în care vedem viața și ne poate umple inima de bucurie. Această rugăciune este un instrument puternic pentru a ne aduce aminte de toate darurile cu care Dumnezeu ne-a binecuvântat și pentru a-I mulțumi.

Fie ca această rugăciune să vă aducă aminte de binefacerile primite și să vă umple inima de recunoștință și de bucurie. Mulțumirea sinceră adusă lui Dumnezeu este cheia unei vieți pline de pace și de armonie.

Rugăciune de mulțumire pentru binefacerile primite

Doamne, Tatăl nostru Cel Preaînalt și Atotputernic, vin în fața Ta cu inima plină de recunoștință și cu sufletul înflăcărat de bucurie.

Mulțumesc pentru darul vieții, pentru fiecare zi pe care mi-o dăruiești, pentru toate momentele de liniște și pentru încercările care mă fac mai puternic și mai aproape de Tine.

Mulțumesc pentru familia mea, pentru prietenii care îmi sunt alături și pentru toate binefacerile pe care mi le trimiți în fiecare zi.

Îți mulțumesc, Bunule Dumnezeule, pentru harul Tău nemărginit, pentru iertarea păcatelor și pentru iubirea necondiționată cu care mă învălui.

Pentru sănătate, pace și bucuriile simple ale vieții, îți aduc mulțumire.

Învăță-mă să recunosc binefacerile Tale în fiecare moment al vieții mele și să le prețuiesc ca pe adevărate comori.

Ajută-mă să răspândesc în jurul meu bucuria și recunoștința, să fiu un exemplu pentru cei din jur și să aduc în inimile lor aceeași recunoștință față de Tine.

Îți mulțumesc pentru tot ceea ce am, pentru tot ceea ce sunt și pentru tot ceea ce voi fi.

Fie ca recunoștința mea să mă apropie și mai mult de inima Ta iubitoare.

Amin.

Citește și: Rugăciunea mamei către Maica Domnului pentru copilul bolnav

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *