Rugăciune de mulțumire către Sfântul Nectarie

Rugăciune de mulțumire către Sfântul Nectarie

Rugăciunea este un mijloc puternic de comunicare cu divinul, un dialog cu Dumnezeu care îmbogățește și însuflețește spiritul nostru. În multitudinea Sfinților către care ne îndreptăm rugăciunile, Sfântul Nectarie stă ca un turn de putere și mângâiere. El este cunoscut în întreaga lume pentru minunile săvârșite și pentru ajutorul adus celor aflați în suferință.

Această rugăciune de mulțumire către Sfântul Nectarie, este o exprimare a recunoștinței noastre pentru ajutorul primit prin mijlocirea sa. Ea reprezintă un moment de aducere aminte a binelui pe care l-am primit și un timp de a ne aprofunda credința și legătura cu Dumnezeu.

În acest spirit de recunoștință și adorare, ne îndreptăm gândurile și cuvintele către Sfântul Nectarie, ca un ecou al inimii noastre pline de mulțumire. Ne rugăm cu convingerea că, vocea noastră este auzită și că prin intermediul Sfântului Nectarie, Dumnezeu ne este alături și ne ascultă rugăciunile.

Citește și: Rugăciunea unui tată către Isus

Rugăciune de mulțumire către Sfântul Nectarie

Sfinte Nectarie, mare protector și apărător al celor aflați în nevoi și necazuri, mulțumim pentru ajutorul și îndurarea ta.

Cu recunoștință și umilință, îți aducem astăzi laude, pentru că ai stat alături de noi, că ne-ai încurajat și ne-ai purtat de grijă, când am fost copleșiți de suferință și deznădejde.

Cu inima plină de gratitudine, recunoaștem că, prin mijlocirea ta, Dumnezeu ne-a ascultat rugăciunile și ne-a dat alinare și mângâiere.

În tăria și în lumina sfinților, am găsit puterea de a trece prin dificultăți și am primit binecuvântarea de a continua în credință.

Sfinte Nectarie, roagă-te pentru noi înaintea lui Dumnezeu, ca să ne păstrăm credința neclintită și speranța vie în toate zilele vieții noastre.

Ajută-ne să ne iubim aproapele așa cum Dumnezeu ne iubește pe noi și să ducem lumina Sa în lume.

Îți mulțumim, Sfinte Nectarie, că ne ești prieten și părinte, că ne asculți și ne îndrumi pașii.

Cu tine alături, ne simțim în siguranță și în pace, pentru că știm că ai grijă de noi și ne protejezi.

Îți aducem mulțumire, cu dragoste și cu smerenie, pentru tot ajutorul și protecția ta.

Amin.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *