Rugăciune de ajutor

Rugăciune de ajutor

Te simți pierdut și singur? Această rugăciune de ajutor poate schimba TOTUL în viața ta

Viața ne poate arunca în situații care ne fac să ne simțim copleșiți, dezorientați și chiar învinși. În astfel de momente, unde poți să te întorci pentru confort și sprijin? Această rugăciune puternică pentru ajutor este concepută pentru a-ți aduce alinare în vremuri de nevoie și pentru a deschide drumul către binecuvântările divine. Indiferent de încercările cu care te confrunți, această rugăciune te va ajuta să găsești forța și înțelegerea de care ai nevoie pentru a depăși orice obstacol. Continuă să citești și descoperă cum această rugăciune poate deveni scutul și spada ta spirituală.

Rugăciune de ajutor

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, Te implor în această clipă de cumpănă și necaz să asculți rugăciunea mea umilă și să îmi vii în ajutor.

Simt povara grea a îndoielii, fricii și singurătății.

În mâinile Tale mă pun, căci știu că Tu ești Refugiul și Mângâietorul meu.

Aruncă asupra mea lumina Ta divină și ajută-mă să văd calea corectă, îndreptându-mă din întunericul disperării spre lumina speranței.

Dă-mi puterea să înfrunt furtuna vieții cu credință neclintită și ajută-mă să îmi încredințez toate grijile și temerile Tale, Doamne, știind că Tu vei purta cu mine povara.

Învăluie-mă cu dragostea și compasiunea Ta și ajută-mă să recunosc ajutorul și sprijinul pe care îl trimiți prin oamenii din jurul meu.

Îndepărtează orice piedică care mă ține departe de binecuvântările și promisiunile Tale și fă-mi inima receptivă la îndrumarea și inspirația Ta divină.

Fie ca această rugăciune să fie un strigăt al sufletului meu către Tine, și ca ajutorul Tău să vină în timpul potrivit, asigurându-mă că niciodată nu sunt singur în lupta mea.

În numele Tău, aștept cu încredere și speranță, știind că Tu, Doamne, ești Salvatorul și Ajutorul meu în orice împrejurare.

Amin!

Citește și: Rugăciune pentru începerea lucrului

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *