Rugăciune către Sfânta Nina

Rugăciune către Sfânta Nina

În mijlocul greutăților, fiecare din noi caută o rază de speranță, un refugiu, o voce care să ne asculte. Pentru femeile care trec prin încercări și greutăți, Sfânta Nina este un bastion de speranță și ocrotire. Prin următoarea rugăciune, ne înălțăm cuvintele și speranțele către Sfânta Nina, cerându-i ajutorul și protecția ei divină.

 

Rugăciune către Sfânta Nina

Sfântă Nina, lumină strălucitoare și ocrotitoare a femeilor în nevoie, ne închinăm înaintea ta cu smerenie și cu credință.

În vreme de necaz, când sufletul ni se tulbură și inima se zdrobește sub povara greutăților, la tine alergăm.

Tu, care ai fost aleasă de Dumnezeu să porți cu demnitate și răbdare crucea nevoințelor, știi mai bine decât oricine durerea și lupta ce ne stăpânesc.

Te rugăm, ascultă glasul rugăciunii noastre, ocrotitoare a femeilor.

Tu, care ai învins întunericul cu lumina credinței și ai adus alinare în sufletele celor îndurerate, fii alături de noi în vremuri grele.

Ajută-ne să înfruntăm furtunile vieții cu tărie și credință, să nu ne pierdem speranța și să ne încredem cu toată ființa în mila și iubirea lui Dumnezeu.

Sfântă Nina, primește rugăciunea noastră și du-o înaintea Tronului de Slavă al Celui Preaînalt.

Cerem ajutorul și ocrotirea ta în toate greutățile și încercările vieții, în fiecare clipă de nesiguranță și în orice moment de disperare.

Te rugăm, Sfântă Nina, să ne călăuzești pașii pe cărarea credinței, să ne întărești inima și să ne luminezi mintea, ca să putem vedea și simți prezența lui Dumnezeu în viețile noastre, indiferent de greutățile pe care le întâmpinăm.

Prin mijlocirea ta, Sfânta Nina, să dobândim harul, pacea și mângâierea lui Dumnezeu.

Amin.

Citește și: Rugăciune înainte de examen

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *