Puterea vindecătoarea a pietrei Onix

Puterea vindecătoarea a pietrei Onix

Piatra Onix este una dintre cele mai populare pietre semiprețioase din lume. De-a lungul istoriei a fost apreciată pentru frumusețea sa și proprietățile sale vindecătoare. Onixul este o varietate de cuarț, un mineral compus din siliciu și dioxid de carbon. Aceasta poate avea diferite culori, de la negru la alb și maro și poate fi găsit în diverse regiuni ale lumii.

Beneficii

Datorită vibrațiilor sale puternice, piatra Onix este considerată cu proprietăți vindecătoare puternice. Se presupune că ea este un bun protector contra influențelor negative. Purtarea sa aproape de piele poate ajuta la menținerea unei stări de echilibru și calm interior. Onixul ajuta la stabilizarea emoțiilor și a gândurilor, precum și la întărirea încrederii în sine.

În plus, se crede că onixul ar avea proprietăți benefice pentru sănătate. Se spune că acesta ajută la tratarea durerii cronice, a problemelor digestive și a stărilor de anxietate sau depresie, având totodată efecte pozitive asupra sistemului imunitar și metabolismului.

Citește și: Cuarțul, un cristal puternic cu proprietăți unice

Pentru a beneficia de proprietățile sale vindecătoare, oamenii pot purta un pandantiv sau o brățară din onix aproape de piele, sau pot pune o bucată de onix sub pernă, în timpul somnului. Onixul poate fi utilizat în terapii precum masajul cu cristale sau reflexologia, pentru a ajuta la ameliorarea durerii și a altor probleme de sănătate.

Piatra Onix este una dintre cele mai apreciate pietre semiprețioase din lume, datorită frumuseții sale și proprietăților sale vindecătoare. Ea ajută la menținerea echilibrului emoțional și aduce beneficii pentru sănătate, de la tratarea durerii cronice la întărirea sistemului imunitar.

Bratara Onix&Beads, Argint 925 rodiat

Surse:

  1. Crystal Vaults – Onyx: https://www.crystalvaults.com/crystal-encyclopedia/onyx
  2. The Crystal Council – Onyx: https://www.thecrystalcouncil.com/crystals/onyx
  3. Energy Muse – Onyx Crystal: https://www.energymuse.com/onyx-meaning
  4. Healing Crystals – Onyx: https://www.healingcrystals.com

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *