Păstrați-vă credința puternică

Păstrați-vă credința puternică

Acest verset face parte dintr-un mesaj al lui Iisus către biserica din Sardis.  El îi îndeamnă să-și aducă aminte de învățăturile pe care le-au primit și să se pocăiască de păcatele lor. El le spune că, dacă nu vor fi atenți și vor continua să trăiască în păcat, el va veni ca un fur și le va lua sufletele.

Acest verset ne amintește că trebuie să fim atenți și să respectăm învățăturile lui Iisus, pentru a ne păstra credința puternică și pentru a ne asigura accesul la rai. El ne îndeamnă să ne aducem aminte de ceea ce am învățat despre Dumnezeu și despre credința creștină. El ne îndeamnă să păstrăm aceste învăţături în inimile noastre și să ne pocăim de păcatele noastre.

Citește și: Importanța unei relații personale cu Dumnezeu prin rugăciune: versetul Matei 6:6

De asemenea, versetul ne avertizează că Iisus va veni fără nicio avertizare. Acesta ne amintește că trebuie să fim pregătiți în orice moment să îl întâlnim. Astfel, este necesar să ne întrebăm dacă am trăit în conformitate cu credința noastră.

În concluzie, versetul 3:3 din Apocalipsa ne îndeamnă să fim atenți la învățăturile lui Iisus, să ne păstrăm credința puternică și să ne pocăim.

Apocalipsa 3:3

“Drept aceea, adu-ți aminte cum ai primit și ai auzit și păstrează și te pocăiește. Iar de nu vei priveghea, voi veni ca un fur și nu vei ști în care ceas voi veni asupra ta.”

Biblia

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *