Ouă umplute, rețetă

Ouă umplute, rețetă

Ouăle umplute sunt o rețetă cu adevărat iubită de mulți dintre noi. Sunt ușor de pregătit, satisfăcătoare și perfecte pentru a fi servite ca aperitiv. Fie că sunt pentru o petrecere sau doar pentru a satisface o poftă de prânz, aceste ouă umplute vor deveni rapid o preferință!

Ingrediente

  • 6 ouă
  • 3 linguri maioneză
  • 1 linguriță muștar
  • Sare și piper după gust
  • Paprika pentru decor
  • Pătrunjel proaspăt pentru decor

Mod de preparare

Pune ouăle într-o oală și adaugă apă cât să le acopere. Dă oala la foc și lasă-le să fiarbă timp de 9-12 minute.

Scoate ouăle din oală și le lasă să se răcească. După ce s-au răcit, curăță-le de coajă.

Taie ouăle pe jumătate pe lungime și scoate gălbenușurile cu o linguriță. Pune gălbenușurile într-un bol separat.

Pisează gălbenușurile cu o furculiță. Adaugă maioneza, muștarul, sarea și piperul. Amestecă până obții o pastă omogenă.

Umple albușurile de ou cu pasta de gălbenuș folosind o lingură sau un poș.

Presară paprika deasupra pentru decor și adaugă o frunză de pătrunjel.

Gustoase și sățioase, ouăle umplute sunt o opțiune excelentă pentru un prânz rapid sau pentru un aperitiv la orice petrecere. Experimentează cu diverse umpluturi și descoperă ce combinații preferi cel mai mult!

Poftă bună!

Citește și: Năut picant prăjit, rețetă

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *