Nu vă împovăraţi cu nici o grijă

Nu vă împovărați cu nici o grijă

“Nu vă împovărați cu nici o grijă. Ci întru toate, prin închinăciune și prin rugă cu mulţumire, cererile voastre să fie arătate lui Dumnezeu.”

Acest verset din cartea Filiipeni ne îndeamnă să lăsăm în grija lui Dumnezeu toate îngrijorările noastre și să ne îndreptăm rugăciunile către El, cu mulţumire. Acest lucru nu înseamnă că nu trebuie să ne ocupăm de problemele noastre sau să nu luăm măsuri pentru a le rezolva. Acest lucru înseamnă că putem avea încredere în Dumnezeu și putem lăsa în grija Lui toate lucrurile care ne preocupă.

Oricât de mari sau de mici ar fi problemele noastre, Dumnezeu este în măsură să le rezolve. El este în măsura să ne dea pacea pe care o căutăm. Cu această încredere, putem să ne închinăm lui Dumnezeu și să ne îndreptăm rugăciunile către El cu mulţumire, chiar și în mijlocul problemelor și îngrijorărilor noastre.

“Și pacea lui Dumnezeu, care covârșește orice minte, să păzească inimile voastre și cugetele voastre, întru Hristos Iisus.”

Acest verset ne vorbește despre pacea lui Dumnezeu. Pacea lui Dumnezeu este dincolo de înțelegerea noastră umană și poate să ne umple inimile chiar și în mijlocul celor mai dificile probleme. Aceasta este pacea care ne poate păzi inimile și care ne poate ajuta să rămânem calmi și liniștiți în orice situație.

Drept urmare, atunci când vă simțiți împovărați de griji și îngrijorări, amintiți-vă că puteți să lăsați în grija lui Dumnezeu toate problemele și îngrijorările voastre, să vă îndreptați rugăciunile către El cu mulţumire și să căutați pacea Lui care covârșește orice minte. Încredințați-vă în puterea și îndurarea Lui și permiteți-i să păzească inimile și cugetele voastre. Acest lucru vă va ajuta să rămâneți liniștiți și încrezători în fața oricăror probleme care v-ar putea apărea în cale.

Citește și: Căci cu inima se crede spre dreptate, Romani 10:10-11

Filipeni 4:6-7

Nu vă împovărați cu nici o grijă. Ci întru toate, prin închinăciune și prin rugă cu mulţumire, cererile voastre să fie arătate lui Dumnezeu.

Și pacea lui Dumnezeu, care covârșește orice minte, să păzească inimile voastre și cugetele voastre, întru Hristos Iisus.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *