Eu cu voi sunt în toate zilele

Eu cu voi sunt în toate zilele

Acest verset din Matei 28:20, ne amintește de faptul că, Isus a promis că va fi cu noi în toate zilele, până la sfârșitul veacului. El ne încurajează să păzim poruncile Sale și să înțelegem că El este mereu alături de noi, indiferent de circumstanțe. Aceasta poate fi o promisiune puternică pentru cei care cred în Isus. Aceasta promisiune oferă un sentiment de siguranță și de susținere în vremuri dificile.

Isus ne încurajează să nu ne îngrijorăm pentru problemele noastre și să îi lăsăm grija Lui. El este întotdeauna cu noi. De asemenea, acest verset ne poate ajuta să ne amintim că, Isus ne-a dat o misiune importantă: să învățăm pe alții despre El și să împărtășim evanghelia cu cei din jurul nostru. El ne-a însărcinat să răspândim cuvântul Lui și să îi învățăm pe alții să păzească poruncile Sale. El este și va fi întotdeauna alături de noi în această misiune.

Citește și: Nu vă îngrijiți pentru viața voastră ce veți mânca, Luca 12:22-24

În concluzie, versetul din Matei 28:20 ne oferă o promisiune puternică a faptului că Isus este mereu cu noi și ne încurajează să îi urmăm poruncile și să împărtășim evanghelia Sa.

Matei 28:20

“Învățându-le să păzească toate câte v-am poruncit vouă, și iată Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârșitul veacului. Amin.”

Biblia sau Sfânta Scriptură a Vechiului și Noului Testament. Traducere literală

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *