Drojdie, cu miere, remediu natural

Drojdie cu miere, remediu natural

Remediul natural de drojdie cu miere se prepară astfel:

Ingrediente

  • 1-2 linguri de drojdie uscată
  • 1 lingură de miere
  • 1 cană de apă călduță

Mod de preparare

Încălziți apa la o temperatură călduță, nu fierbinte.

Adăugați drojdia uscată și mierea în apă și amestecați bine.

Lăsați amestecul să stea timp de 5-10 minute, până când drojdia începe să se activeze și să se formeze spumă la suprafață.

Beneficiile consumului acestui remediu natural sunt:

  1. Stimulează digestia. Drojdia conține enzime și fibre care ajută la digestia alimentelor, astfel încât consumul acestui remediu poate ajuta la îmbunătățirea digestiei și prevenirea problemelor digestive.
  2. Îmbunătățește imunitatea. Drojdia este bogată în nutrienți precum zinc, seleniu și vitamine B, care ajută la menținerea unui sistem imunitar puternic și sănătos. Consumul acestui remediu poate ajuta la creșterea imunității și la prevenirea infecțiilor.
  3. Ajută la detoxifierea organismului. Drojdia conține substanțe care ajută la eliminarea toxinelor din organism și la menținerea sănătății ficatului. Consumul regulat al acestui remediu poate ajuta la detoxifierea organismului și la prevenirea problemelor de sănătate asociate cu acumularea de toxine.
  4. Îmbunătățește nivelul energiei. Drojdia conține carbohidrați, proteine și vitamine B, care ajută la creșterea nivelului de energie și la reducerea oboselii. Consumul acestui remediu poate ajuta la îmbunătățirea capacității de concentrare și la reducerea stresului.

Este important să rețineți că acest remediu natural nu trebuie să înlocuiască tratamentele medicale prescrise de medicul dumneavoastră și că ar trebui să discutați întotdeauna cu medicul dumneavoastră, înainte de a începe să consumați orice remediu natural.

Remediul natural de drojdie cu miere poate fi consumat ca o băutură caldă sau rece, astfel:

  • Ca băutură caldă. După ce preparați amestecul, lăsați-l să se răcească până ajunge la o temperatură plăcută și apoi beți-l.
  • Ca băutură rece. Pregătiți amestecul și lăsați-l să se răcească la frigider timp de câteva ore.

În general, se recomandă să consumați o cană pe pe zi. Este important să nu consumați cantități excesive, deoarece drojdia poate cauza balonare sau disconfort abdominal în cantități mari.

De asemenea, este important să rețineți că persoanele care sunt alergice la drojdie ar trebui să evite acest remediu.

Citește și: Beneficiile calciului lactic și utilizarea sa în tratamentul tusei uscate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *