Sfârșitul lumii este aproape

Sfârșitul lumii este aproape

Versetul “Fericit este cel ce citește și cei ce ascultă cuvintele proorociei și păstrează cele scrise în aceasta! Căci vremea este aproape” face parte din cartea Apocalipsa din Noul Testament al Bibliei. Acest verset ne spune că cei ce citesc și ascultă profețiile din Biblie și le păzesc, sunt fericiți, deoarece sfârșitul lumii este aproape.

Apocalipsa, sau Revelația lui Ioan, este ultima carte din Biblie. Aceasta prezintă profețiile lui Ioan despre sfârșitul lumii și despre venirea lui Hristos. Versetul de mai sus ne spune că, aceia care studiază profețiile din Biblie și le iau în serios sunt fericiți. Ei sunt pregătiți pentru venirea lui Hristos și pentru sfârșitul lumii.

Versetul ne îndeamnă să păstrăm cele scrise în Apocalipsă, ceea ce sugerează că, profețiile din această carte sunt importante și ele trebuie luate în considerare. Este important să dedicăm timpul și efortul necesar pentru a înțelege și a păzi aceste profeții, astfel încât să fim pregătiți pentru ziua când ele vor deveni realitate.

Citește și: Păstrați-vă credința puternică, Versetul 3:3 Apocalispa

Versetul se găsește în primul capitol al cărții Apocalipsa, scrisă de către Ioan, unul dintre ucenicii lui Hristos. În această carte, Ioan prezintă profețiile lui despre sfârșitul lumii și despre venirea lui Hristos. Versetul de mai sus ne vorbește despre fericirea celor care citesc și ascultă aceste profeții și le păzesc, deoarece sfârșitul lumii este aproape.

Acest verset ne amintește că, deși sfârșitul lumii poate părea departe și îndepărtat, el va veni într-o zi. Noi trebuie să fim pregătiți pentru acest moment.

Apocalipsa 1:3

“Fericit este cel ce citește și cei ce ascultă cuvintele proorociei și păstrează cele scrise în aceasta! Căci vremea este aproape.”

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *